Δείτε τις στοιχεία να στείλετε στο Σχολείο

EKTAKTH ANAKOIΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω.

"Με επείγουσα εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, παρακαλούνται οι Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, να στείλουν τα παρακάτω στοιχεία:
*Όνομα και επώνυμο μαθητή, τάξη.
*email γονέα, ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί, να μπορεί να γίνει εξακρίβωση στοιχείων για την τηλε-εκπαίδευση.
*Επικαιροποίηση Κινητού - σταθερού τηλεφώνου (μόνο αν είναι διαφορετικά απ΄αυτά που έχουν ήδη δηλώσει)

Μπορείτε να αποστείλετε τα παραπάνω στοιχεία στο mail του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως ο διευθυντής και οι υποδιευθυντές του σχολείου θα επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί σας για να συλλέξουν τα παραπάνω στοιχεία.
Επειδή όμως ο αριθμός των μαθητών είναι πολύ μεγάλος (314 μαθητές) θα είμαστε υπόχρεοι αν μπορείτε να αποστέλλετε εσείς τα στοιχεία στο mail του σχολείου ώστε να μειωθεί ο όγκος της εργασίας και να τηρηθούν οι χρονικές δεσμεύσεις (τέλος της παρούσας εβδομάδας).

Παρακαλούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας να συνδράμουν την προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε για την βέβαιη ανταπόκρισή τους.

Με τιμή
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
υ.γ. Τα mail των γονέων δεν ήταν από τα στοιχεία επικοινωνίας που έπρεπε να περαστούν υποχρεωτικά στην πλατφόρμα του My school.
"