Έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 02/10/2021

την προηγούμενη Παρασκευή 02/10 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων στο χώρο του Σχολείου μας, αφού συμπληρώθηκε η απαραίτητη απαρτία.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε του παρόντες για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα το Σχολείο καθώς και κάποιες δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα στα οποία εισηγητικά αναφέρθηκαμε, με πολλούς γονείς να παίρνουνε το λόγο και να εκφράζουν τις προτάσεις τους.

Η μαζική παρουσία όλων μας στις δράσεις του Συλλόγου είναι πολύ σημαντική και μπορεί να μας δώσει την δύναμη να πετύχουμε πολλά.

• Γνωριμία με το νέο ΔΣ όπως προέκυψε από τις εκλογές 2020 μέχρι σήμερα.
    • Ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και των δράσεων του ΔΣ.
    • Ενημέρωση από το ΔΣ του Συλλόγου για την αγορά τριών (3) Διαδραστικών Πινάκων οι οποίο δόθηκαν στο Σχολείο προς αξιοποίηση.
    • Ενημέρωση από το ΔΣ του Συλλόγου για την αγορά σταθερών συσκευών αντισηπτικών για την τοποθέτησή τους σε μόνιμα σημεία στο Σχολείο.
    • Ενημέρωση για την αποστολή Υπομνήματος από το ΔΣ του Συλλόγου προς τον Δήμο, την Σχολική Επιτροπή και την Διεύθυνση του 7ου Δημοτικού σχετικά με την πρόσληψη έξτρα καθαρίστριας, την πρόσληψη Σχολικού Φύλακα και τον φωτισμό του Σχολείου τις νυχτερινές ώρες.
    • Ενημέρωση από το ΔΣ του Συλλόγου σχετικά με την δράση της Τριμελούς Επιτροπής για το Κυλικείο και τον πρόσφατο έλεγχο που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου.
    • Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ του Συλλόγου για την τοποθέτηση καμερών στον χώρο του Σχολείου.
    • Ενημέρωση σχετικά με τα αιτήματα που πρόσφατα έστειλε το ΔΣ του Συλλόγου προς την Διεύθυνση του 7ου Δημοτικού.
    • Σε συνέχεια των παραπάνω συζητήθηκε το θέμα των τουαλετών του Σχολείου όπου και προτάθηκε να γίνει νέο Υπόμνημα προς τους αρμόδιους ώστε να καλυφθεί το κόστος επισκευής τους από τον Δήμο. Προτάθηκε επίσης εφόσον δεν υπάρχει εξέλιξη η συλλογή υπογραφών ή κάποια παράσταση διαμαρτυρίας.
    • Τέλος συζητήθηκε και το θέμα του πεζόδρομου και το πρόβλημα με την διέλευση οχημάτων την ώρα της προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών. Συζητήθηκε πρόταση να κλείνει τελείως ο δρόμος εκείνες τις ώρες με ενδεχόμενο την συλλογή υπογραφών για αυτήν την δράση.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Σύλλογο είτε για τα παραπάνω θέματα είτε για κάποιο καινούριο που τυχόν έχει προκύψει.

Για όποια εξέλιξη υπάρξει θα ενημερώσουμε εκ νέου.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου