ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ 13/04/2016 ΣΤΙΣ 19:00 - ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΘΕΜΑΤΑ .

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Όπως γνωρίζετε όλοι, στο Σχολείο μας έχουν δημιουργηθεί 2 κενά εκπαιδευτικών. Το ένα έχει προκύψει από την ξαφνική απώλεια της κ. Αιμιλίας δασκάλας του Δ2 και το άλλο από την δασκάλα του Α2 που θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για μία σοβαρή επέμβαση και στην συνέχεια θα πάρει αναρρωτική άδεια.

Είναι χρέος όλων μας να μην μείνουμε αδρανείς μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις και σας καλούμε να κινητοποιηθείτε άμεσα μαζί με τον Σύλλογο  συμμετέχοντας μαζικά στην Γενική Συνέλευση.

 Ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, την προηγούμενη εβδομάδα, ημέρα Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 μαζί με γονείς του σχολείου μας καθώς και με εκπρόσωπο από την Ένωση Γονέων Πετρούπολης, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην Πρωτοβάθμια για να δοθεί λύση στα παραπάνω θέματα. 

Για το πρώτο θέμα σχετικά με την δασκάλα του Δ2 έχουν γίνει ως τώρα 2 τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, οι οποίες απέβησαν άκαρπες γιατί οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν δήλωσαν κόλλημα. Για το δεύτερο θέμα σχετικά με την δασκάλα του Α2 μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

 Την ίδια μέρα καλέσαμε σε έκτακτη ΓΣ για να ενημερώσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού την περαιτέρω δράση μας. Στην ΓΣ η προσέλευση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη οπότε και δεν πραγματοποιήθηκε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό συνέβει λόγω πιθανόν ελλιπούς ενημέρωσης από μέρους μας.  

Επίσης χθες 12/4/2016 ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση του Σχολείου μας ότι θα ανασταλλεί η λειτουργία του Ολοήμερου από τις 14/4/2016 έως τις 22/4/2016 για την καλύτερη λειτουργία του συνόλου της Σχολικής μονάδας λόγω του ότι υπάρχουν 2 τμήματα χωρίς δάσκαλο. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε σήμερα Τετάρτη 13/4/2016 και ώρα 19:00 σε έκτακτη ΓΣ στο χώρο του Σχολείου μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για να αποφασίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Κανένας μόνος του δεν κέρδισε ποτέ τίποτα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου